Heb jij het al ontdekt, hoe je huidveroudering kunt tegengaan met rood-lichttherapie? Steeds meer mensen ontdekken wat de wetenschap al heeft aangetoond, namelijk dat de huid verjongt als er twee vormen van rood licht op worden geschenen.

Voor het tegenovergestelde van verjonging, namelijk huidveroudering of het beschadigen van je huid, hoef je helemaal niets te doen. Dat gaat helaas helemaal vanzelf. Mogelijk help je de effecten al iets te verzachten met wat huidverzorging hier en daar en dat is prima – doe ik ook. Maar stel je toch eens voor dat je echt centimeters diep van binnen je huid kunt assisteren. Dat kan met rood-lichttherapie.

– – Je hebt nu een klein deel van het blog gelezen. Lees de volledige blog-post via andermens.nl – –

Daan de Wit

Daan de Wit doet sinds 1995 journalistiek onderzoek dat hij publiceert in boeken, artikelen voor tijdschriften, blogs en zijn online programma’s. Daan geeft lezingen over biohacking en leefstijl en is regelmatig te gast in podcasts waar hij zijn ontdekkingen deelt en zijn visie geeft op actuele ontwikkelingen. Zijn boek Weet wat je eet – gezond eten op basis van de oudste kennis en nieuwste wetenschap is in 6e druk en bevat ruim 40 pagina’s met voetnoten. Ook zijn andere boeken zijn solide onderbouwd en worden aanbevolen door hoogleraren en andere experts. In 2021 ontdekte Daan de kracht van rood-lichttherapie. Het leidde tot een steeds uitbreidend aantal blogs, voorzien van wetenschappelijke bronnen, en de oprichting van Sunsbest, een marktleidend bedrijf in rood-lichttherapie. Parallel hieraan is Daan bezig met de ontwikkeling van een bedrijf dat het ideale huis op de markt brengt.