WAT GEBRUIKERS OVER HET SUNSBEST-LICHT ZEGGEN

Iedere ochtend, meteen na het opstaan, doe ik het licht aan. Het voelt alsof ik de stralende zon in stap en dat mijn lichaam met energie opgeladen wordt. Het doet me extra goed in de donkere wintertijd.
Als ik na een lange werkdag nog even van het licht geniet, heb ik ’s ochtends geen last meer van stijve nek- en schouderspieren. Ik hoef niet meer naar de osteopaat en begin iedere dag met nieuwe energie.

Rolanda (54), Sunsbest 1500

Het paneel bevalt goed! Ik gebruik het paneel elke ochtend en avond tussen de 4 en 20 minuten. Ik heb het paneel gekocht vanuit interesse, waarbij ik eigenlijk gewoon wilde kijken wat langdurig gebruik doet.  Ik combineer het gebruik van het paneel vaak met mediteren, mooi moment om even te ontspannen. Het handige is dat de lamp gelijk ook als klok werkt, omdat je het merkt als de lamp uit gaat. Ik merk eigenlijk twee positieve effecten. Ten eerste slaap: ik merk dat ik beter slaap (van gemiddeld/goed slapen naar eigenlijk consequent goed slapen). Ten tweede dat littekens/plekjes op de huid iets minder worden, al is het effect hiervan dusver erg klein. Dus in het kort: positief! 

Marnix, Sunsbest 500

We zitten dagelijks 10 minuten achter het paneel. Soms 2 x 10 minuten: 10 minuten in de ochtend en 10 minuten in de avond voor het slapengaan.
We merken dat we er graag achter willen zitten en dat het ons goed doet. We merken op in onze gezondheid dat we veel meer energie hebben en ons slaapritme is verbeterd.
We krijgen op een natuurlijk tijdstip slaap en staan ook vroeger op en we voelen ons uitgerust bij het wakker worden.
We kunnen ons beter inspannen en ook beter ontspannen.
Kortom we zijn heel blij met de lamp!

Debby, Sunsbest 500

Het rode licht twee maal een kwartier per dag geeft meer energie, steviger gezichtshuid, sneller herstel van kwetsuren. Een plotselinge heftige bursitis van mijn heup herstelde binnen drie dagen, wat ik als fysiotherapeut verwonderlijk vind. Ik propageer het, ervaar het als gezond en zonder negatieve bijwerkingen.

Frances (79), Sunsbest 1500

Heel enthousiast ben ik over dit paneel. Elke ochtend lig ik er onder, 10 minuten op mijn buik en 10 minuten op mijn rug. Ik heb heel vlug blauwe plekken op armen en benen. Wat ik opmerkte is dat mijn blauwe plekken die ik op mijn arm had binnen anderhalve week helemaal weg waren. Normaal duurt het zeker 2 x zolang. Voor mij betekent het dat onderhuids een sneller herstel mogelijk is door het rode paneel.

Ineke (76), Sunsbest 3000

Tijdens mijn dagelijkse portie Sunsbest vlijt poes Inora zich altijd comfortabel neer ergens tussen mijn benen en genieten wij samen van het weldadige licht.

Sylvia (49), Sunsbest 3000

Ik merk echt ongekende verbeteringen. Ik had dat niet verwacht. Ik slik al jaren supplementen en sport en leef meestal erg gezond. Echter merkte ik dat door mijn leeftijd alles toch steeds een beetje minder/zwakker werd. Sinds het gebruik van jouw paneel is het verouderingsproces omgekeerd lijkt het wel. Ik doe al jaren elke ochtend bijvoorbeeld tientallen push ups maar dat werden er steeds minder en kosten steeds meer energie en ging steeds meer tijd kosten. Nu gaat dat ineens weer veel beter. Veel meer push ups in stuk kortere tijd zonder dat het me heel veel moeite kost. Alsof ik 10 jaar jonger ben geworden. Ook hardlopen gaat weer zoals bijna 10 jaar geleden. 

Ook mijn stemming is veel beter (zeker nu in de herfst/winter). Ik herken mezelf af en toe niet meer. Van introverte stille jongen/man naar (bij tijd en wijle) bijna extraverte druk pratende jongeman. 

Frank,  Sunsbest 1500

Sinds ik de rode licht lamp gebruik merk ik dat mijn core lichaamstemperatuur een stuk gestegen..vroeger had ik het een stuk kouder en dat was niet aangenaam. Ook is mijn libido een stuk verbeterd en merk ik dat ik meer energie heb door de dag heen.

Erik (34), Sunsbest 6000

Het is een heerlijk weldadig licht, dat dwars door je heen lijkt te gaan. Het voelt alsof ik op het strand lig, zoals ik dat lang geleden nog deed.

Jaap (83), Sunsbest 6000

Ik ben gelukkig nog steeds blij met mijn aankoop. Ik gebruik Sunsbest iedere dag 20 minuten op tijdstippen die mij goed uitkomen. Zelf ervaar ik in ieder geval de dagelijkse behandeling als weldadig. ik verheug me er op, en zeker in deze donkere tijd. Geen probleem als buiten de zon even niet schijnt. het vermindert gelukkig mijn verlangen naar vakantie en zonnige oorden. Ik gebruik zelf de kleine versie, en laat het rode licht mijn gezicht verwarmen. 

Rik, Sunsbest 500

Nog maar een week in gebruik, wat een geweldig apparaat. Ik ben 41 jaar oud en voorheen had ik slaapproblemen, after-dinner dips en vermoeidheid gedurende de hele dag. Deze problemen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en het lijkt erop dat het sporten ook veel makkelijker/effectiever is geworden.

Roel (41), Sunsbest 1500